Indisk restaurant Vesterbro

Forkæl dine smagsløg med skønne, autentiske indiske smagsoplevelser.

På vores indiske restaurant Mint på Vesterbro er der skruet op for kvaliteten og ned for priserne.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

16:00-22:00

(Køkkenet lukker kl 21:30)  

Åbningstider i julen:
24/12 lukket
25/12 kl 16-20
31/12 kl 15-20.30
1/1 kl 14-21

Kontakt

Vesterbrogade 39
1620 Vesterbro

Telefon: (+45) 7799  0900

Indisk restaurant Vesterbro

Indisk restaurant på Vesterbro

På vores indiske restaurant Mint er der gode oplevelser for alle. Vores indiske restaurant er placeret tæt på både kultur og natur, og er derfor et oplagt sted at nyde lækker og veltillavet aftensmad efter et besøg på Planetariet eller en tur rundt om Københavns ikoniske søer. 

Når du mødes med familie eller venner på vores indiske restaurant Mint, er der rig mulighed for at nyde en kold drink i solen eller prøve nogle af de klassiske indiske desserter, som nydes bedst i varmen. 

Er du ikke til dessert, har vi også lækre shakes, der nemt kan tages med på farten fra vores indiske restaurant.

Du har til enhver tid også mulighed for at bestille og afhente lækker take away fra vores indiske restaurant, som du kan nyde derhjemme eller i en af Københavns hyggelige parker. 

Vores indiske restaurant på Vesterbro har med sikkerhed noget for alle.

Mere end din normale indiske restaurant

Menuen på Mint er inspireret af det nordindiske køkken, hvilke betyder, at vi har alle de indiske klassikere på menuen – dog altid med et moderne twist. Den nordlige del af Indien er kendt for at have mere regn end den sydlige del, og har derfor langt flere og bedre råvarer – noget man tydeligt kan smage. 

Den nordlige del af indien er også kendt for deres klassiske retter som Tikka Masala og Butter Chicken, der er lavet med krydderier og råvarer af bedste kvalitet. Vores store fokus hos Mint er at skabe og servere lækker mad af bedste kvalitet til vores kunder. 

På vores indiske restaurant på Vesterbro holder vi fast i traditionerne, men er heller ikke bange for at bygge videre på dem – og det er netop dette, der gør Mint til en helt unik indisk restaurant at besøge.

Vi glæder os til at se dig 

Alle vores dygtige kokke er enten fra – eller nært beslægtet til Indien. Det betyder også, at vores kokke tager madkulturen meget seriøst. 

Kom forbi og prøv, hvad det vil sige at spise rigtig nordindiske mad på vores indiske restaurant på Vesterbro. Du kan altid bestille bord og take away direkte fra vores hjemmeside, hvor du også finder vores menukort og prisliste. Bor du ikke i nærheden af vores restaurant på Vesterbro, så frygt ej. Mint er en del af den indiske restaurantkæde India Royale, der er placeret fire steder på Sjælland og som alle deler samme vision om indisk kvalitet til fair priser. Vi glæder os til at se dig til gode madoplevelser og kulturelle epifanier på vores indiske restaurant Mint!

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

Namaste Roskilden

Skomagergade 12, 4000

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900

Mint by India Royale

Vesterbrogade 39, 1620