Spisesteder i Roskilde - Prøv autentisk og hjertevarm mad

Er du på udkig efter nye spisesteder i Roskilde, hvor der både er hyggeligt og god mad, kan du med fordel svinge forbi vores indiske restaurant. Vi byder på autentiske nordindiske retter, der er fyldt med eksotiske krydderier og friske urter. 

take away Esbjerg

Byd dine kære på et særligt måltid

Hos India Royale serverer vi mad lavet fra bunden, og de store smage kommer altid i første række. Det betyder spændende råvarer af bedste kvalitet, massevis af krydderier og friske urter. Nordindisk mad byder på alt fra krydrede saucer til perfekt kogte ris og blødt naan, så dine smagsløg er garanteret en rejse til varmere himmelstrøg.

Hos os er der plads til alle, og det er derfor oplagt at lægge vejen forbi, skal du spise et lækkert måltid med familie og venner. Vores restauranter er indbydende og hyggelige, men I er også velkomne til at tage maden med hjem, passer det bedre.

Spisesteder i Roskilde med smæk på

Indisk mad er elsket af mange, og vores menukort byder på et væld af lækre retter, du bare må prøve. Du kender måske allerede vores favoritter Butter Chicken og Tikka Masala, og du kan være sikker på, at vores versioner er lavet med ægte kærlighed. 

Prøv andre eksotiske og autentiske retter med lam, kylling og meget andet. Sammen med en mango lassi er du garanteret comfort food, der giver varme i mund, krop og sjæl. Vi er på listen over spisesteder i Roskilde, du ikke må gå glip af.

Besøg os flere steder

Er du ikke på udkig efter spisesteder i Roskilde, men et andet sted, kan du besøge India Royale flere steder i landet. Sving forbi Esbjerg, Hellerup eller Lyngby til autentisk indisk mad. Du vil ikke fortryde det.

Se også dette medie hvor vi bliver nævnt, eller dette. Eller læs om takeaway her. 

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

Namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900