Indisk restaurant Hellerup

Bring den indiske stemning med hjem, når du bestiller indisk take away fra namaste

Se vores anmeldelser

Skal du på picnic i Øregårdsparken eller har du nydt et par dejlige timer ved havet? Når sulten melder sin ankomst, er der ikke langt til velsmagende indisk take away af højeste kvalitet.

Åbningstider

Vi har åbent alle dage 

Kl. 16: 30-21: 00

Kontakt

Indisk stemning på restauranten i Hellerup

Namaste betyder “hej” eller “velkommen”, så det indiske madsted  i Hellerup siger namaste til dig. Vores hyggelige take away sted i Hellerup er placeret på den nordlige del af Strandvejen i de smukkeste omgivelser, tæt på både hav, skov og parker. Når du træder ind i lokalet i Hellerup, vil du blive mødt af god stemning og velkendte dufte, fra det travle køkken, der sender dine tanker afsted til varmere himmelstrøg. 

Take away stedet i Hellerup går under navnet namaste, for at afspejle åbenhed og tro til den indiske madkultur. 

 

Bring den indiske stemning med hjem 

Når du bestiller take away hos namaste i Hellerup, er du garanteret velsmagende indiske retter af højeste kvalitet. Vi udvælger vores råvarer med omhu og har et bredt udvalg fra det klassiske nordindiske køkken, så vi kan garantere vores gæster en ægte indisk autentisk oplevelse, og du med sikkerhed kan nyde indisk gastronomi og drømme dig til skønne Indien hjemme i stuen. Vores take away er også ideel at nyde på en hyggelig picnic i een af de nærliggende parker eller på stranden, med udsigt til smukke Øresund. 

Skal din middag suppleres med lidt koldt til drikke, leverer vi også et stort udvalg af indiske favoritter. Prøv for eksempel en Lassi, der er en traditionel indisk yoghurtlæskedrik. Vi har også altid frisk lavet limonade med lime og mynte.

Autentisk indisk

På namaste i Hellerup kan du bestille klassiske nordindiske retter som Butter Lamb og Tikka Masala – altid med et moderne twist. De klassiske retter, der er tilberedt med stor kærlighed til det indiske køkken, er altid lavet på råvarer af højeste kvalitet. Vores retter er derfor sprængfyldt med smag, så de smager præcis, som de ville gøre i Indien. Med take away fra namaste i Hellerup kan du drømme dig til kulturelle Indien, gennem menuens smagsfulde univers. 

Vores indiske kokke i Hellerup kæler for detaljerne og smagene fra det indiske køkken, så du med sikkerhed vil få den bedste og unikke smagsoplevelse med dig hjem, når du bestiller take away hos namaste.

 

 

Vi ses 

Er du på udkig efter vellavet, lækker og autentisk mad er namaste i Hellerup det rette valg. På vores indiske take away afdeling i Hellerup har vi alt hvad hjertet begærer, når det kommer til indisk velsmag. Vi serverer alle de velkendte retter fra det indiske køkken og mere til. Der er kælet for detaljerne, så både smag og servering er i vinkel.

Vi glæder os til at give dig en hjælpende hånd med  aftensmaden, når du bestiller vores delikate retter som take away. Skal du holde fødselsdag eller fejre en begivenhed har vi også mulighed for at sammesætte en menú, der passer til selskabet. Vi er bliver anmeldt af forskellige guides, hvor de synes vi er den bedste indisk restaurant i København og omegn.

Befinder du dig ikke i nærheden af Hellerup, er der gode råd at hente. Både buslinjer og toglinjer tager dig direkte til Hellerup Station, hvorfra du på blot få minutters gang befinder dig foran Namaste. 

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

Namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900