Restaurant Hellerup

Bring den indiske stemning med hjem, når du bestiller indisk take away fra namaste

Skal du på picnic i Øregårdsparken eller har du nydt et par dejlige timer ved havet? Når sulten melder sin ankomst, er der ikke langt til velsmagende indisk take away af højeste kvalitet.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

Kl. 16:30-21:00

Kontakt

Indisk stemning på restauranten i Hellerup

Namaste betyder “hej” eller “velkommen”, så den indiske restaurant i Hellerup siger namaste til dig. Restauranten i Hellerup er placeret i de smukkeste omgivelser, tæt på både hav, skov og parker. Når du træder ind i restauranten i Hellerup, vil du blive mødt af god stemning og velkendte dufte, der sender dine tanker til varmere himmelstrøg. 

Restauranten i Hellerup går under navnet namaste, for at afspejle åbenhed og tro til den indiske madkultur. 

 

Bring den indiske stemning med hjem 

Når du bestiller take away på vores restaurant namaste i Hellerup, er du garanteret velsmagende indiske retter af højeste kvalitet. Vi lover dig for, at den gode stemning samt duften og smagen af indisk velsmag, vil følge dig, så du med sikkerhed kan nyde indisk gastronomi og drømme dig til skønne Indien hjemme i stuen. Vores take away er også ideel at nyde på en hyggelig picnic i en af restaurantens nærliggende parker eller på stranden, med udsigt til smukke Øresund. 

Skal din take away suppleres med lidt koldt at drikke, leverer vi også et stort udvalg af indiske favoritter. Prøv for eksempel en Lassi, der er en traditionel indisk yoghurtdrik.

Autentisk indisk

På namaste i Hellerup kan du bestille klassiske nordindiske retter som Butter Lamb og Tikka Masala – altid med et moderne twist. De klassiske retter, der er tilberedt med stor kærlighed til det indiske køkken, er altid lavet på råvarer af højeste kvalitet. Vores retter er derfor sprængfyldt med smag, så de smager præcis, som de ville gøre i Indien. Med take away fra vores restaurant i Hellerup kan du drømme dig til kulturelle Indien, gennem namastes smagsfulde univers. 

Vores restaurant i Hellerup kæler for detaljerne og smagene fra det indiske køkken, så du med sikkerhed vil få en unik smagsoplevelse med dig hjem, når du bestiller take away hos namaste.

 

 

Vi ses 

Er du på udkig efter vellavet, lækker og autentisk mad er namaste i Hellerup det rette valg. På vores indiske restaurant i Hellerup har vi alt hvad hjertet begærer, når det kommer til indisk velsmag. Vi serverer alle de velkendte retter fra det indiske køkken og mere til. Der er kælet for detaljerne, så både smag og servering er i vinkel.

Vi glæder os til at give dig en hjælpende hånd med frokosten eller aftensmaden, når du bestiller vores delikate retter som take away. 

Befinder du dig ikke i nærheden af Hellerup, er der gode råd at hente. Både buslinjer og toglinjer tager dig direkte til Hellerup Station, hvorfra du på blot få minutters gang befinder dig foran Namaste. 

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

Mint by India Royale

Vesterbrogade 39, 1620 

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900

Namaste Roskilden

Skomagergade 12, 4000