Indisk restaurant Lyngby

Her bliver du med sikkerhed mødt af skønne og autentiske smagsoplevelser.

Se vores anmeldelser

Centralt placeret i hjertet af Lyngby finder du den historiske, brostensbelagte Lyngby Hovedgade, der huser vores indiske restaurant i Lyngby, India Royale.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

Mandag – fredag kl. 16:00-22:00

Lørdag: 16:00  – 22:00

Søndag kl. 16:00-22:00

(Køkkenet lukker kl. 21:30)  

Indisk restaurant Lyngby

Indisk mad i Lyngby

Når du træder ind på vores indiske restaurant, vil du straks blive mødt af duften af varme, indiske krydderier, der med garanti vil sende dine smagsløg på en rejse til varmere himmelstrøg. Vores indiske restaurant i Lyngby er indrettet med fokus på at skabe en autentisk stemning og behagelig oplevelse, hvor du for en stund kan drømme dig væk til Indiens gastronomiske køkken.

Vores restaurant er i to plan med en yderst eftertragtet og lækker tagterrasse på første etage. Nyd udsigten over smukke Lyngby, imens vi serverer indiske retter, der er fyldt med smag og friske råvarer, for at skabe den bedste oplevelse for vores gæster. 

Blot få hundrede meter fra vores restaurant i Lyngby finder du de store dejlige, grønne områder, som omslutter Lyngby. Her kan du nyde en dag i det grønne med familien med take away.

Mulighederne i Lyngby er mange – og I kan eksempelvis også leje en kano og udforske Lyngby til vands i Mølleåen eller Lyngby Sø. Afslut dagen med et besøg på vores restaurant India Royale, eller som take away, og nyd velsmagende mad på vores indiske restaurant, der laver gastronomisk og autentisk mad fra det nordindiske køkken.

Autenticitet og hyggelig atmosfære

Hos India Royale i Lyngby er vores fokus altid på kvalitet og smag. Alle vores indiske retter er derfor tilberedt fra bunden, og menukortet bygget op omkring de bedste råvarer på markedet. 

Et besøg værd 

Når du besøger vores indiske restaurant i Lyngby, tør vi godt love dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi går aldrig på kompromis med vores råvarer, der altid er af allerhøjeste kvalitet. 

Nyd smagen og duften af de varme krydderier fra Indien i vores autentiske retter som Chicken Tikka Masala, Chili Lamb eller vores vegetariske retter som Bhindi Masala og Malai Kofta. Hvad end du er til smagen af hvidløg, smør, kartoffel eller noget helt fjerde, byder vores indiske restaurant i Lyngby på et væld af forskellige naanbrød. Der er med sikkerhed derfor også noget for din smag. Også som take away.

Skal tørsten slukkes kan du prøve vores traditionelle indiske yoghurtdrik, Lassi, der fås i tre smagsvarianter. 

Du kan også nyde vores klassiske cocktail med et twist, hvor vi altid sørger for at kæle for detaljerne. 

Ses vi?

Er du på udkig efter din næste gastronomiske smagsoplevelse i det nordindiske køkken, er vores indiske restaurant i Lyngby et godt bud. Besøg India Royale, hvor vi altid har fokus på detaljen og tilbyder et bredt sortiment af autentiske, indiske retter. Vores kokke og tjenere står klar til at byde dig velkommen indenfor. Vi glæder os til at se dig på vores indiske restaurant i Lyngby. Book bord før eller bestil take away.

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

India Royale City

Store Kongensgade 44, 1264

namaste Kajen

Kalvebod Brygge 59, København V