Indisk restaurant Roskilde

Autentiske, indiske smags oplevelser i hjertet af Roskilde.

Se vores anmeldelser

I en af landets ældste og største byer, tæt på skov og fjord, ligger vores hyggelige indiske restaurant Namaste, i hjertet af Roskildes historiske gågade.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

Mandag – fredag kl. 14:00-22:00
Lørdag kl. 12:00-22:00
Søndag kl.15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl 21:00)

Autentisk indisk restaurant i hjertet af Roskilde

Kom indenfor i vores hyggelige indiske restaurant i Roskilde, der byder på eksotiske og unikke smagsoplevelser, der bringer tankerne til lunere himmelstrøg.

Roskilde bugner af et hav af kulturelle muligheder at gå på opdagelse i. Blot et stenkast fra vores indiske restaurant Namaste, finder du Roskilde Domkirke. En domkirke kendt for sin enestående arkitektur og sin nære tilknytning til Danmarkshistorien. Det er blandt andet af samme årsag, at Roskilde Domkirke er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. 

Besøg den smukke domkirke og oplev de unikke detaljer og den imponerende historie, der er tilknyttet domkirken. Når sulten melder sin ankomst kan I passende nyde autentiske og smagfulde indiske retter til aften og frokost, i vores hyggelige indiske restaurant på Skomagergade 12, blot fire minutters gang fra Roskilde Domkirke.

En hyggelig stund i behagelige omgivelser

Vores indiske restaurant i Roskilde er indrettet i simpel og smagfuld stil med en hyggelig og afslappet atmosfære, der skaber de perfekte rammer til en hyggelig frokost eller middag med familie eller venner. Sørger du for selskabet, sørger vi for at skabe en gastronomisk oplevelse, der sikrer en hyggelig stund for dig og dine nærmeste.

Kærligheden til det indiske køkken

Hos Namaste i Roskilde elsker vi at kæle for detaljerne. Det betyder også, at vores menukort er bygget op omkring de lækreste og bedste råvarer, der sikrer at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vores retter er tilberedt fra bunden og med stor kærlighed for det nordindiske køkken. I vores indiske restaurant i Roskilde finder du noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa eller Pappadam til frokost eller foretrækker de varme indiske gryderetter, som Butter Chicken eller Lamb Tikka Masala. 

Er du mere til grøntsager, har vi også et stort udvalg af vegetariske retter. På vores indiske restaurant i Roskilde har vi en mission om at skabe gastronomiske smagsoplevelser, hvor alle dine sanser bliver forkælet. Når du besøger Namaste tør vi derfor godt love dig, at du får en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Vi er yderst bevidste om kvaliteten af vores råvarer, og går aldrig på kompromis.

Vi glæder os til at se dig

Elsker du allerede det indiske køkken, eller har du lyst til at prøve noget nyt og forkæle dine smagsløg, vil du helt sikkert ikke fortryde et besøg på vores indiske restaurant Namaste i Roskilde. Vores store fokus på detaljen betyder, at vi altid kan love dig autentisk og veltillavet indisk mad af allerhøjeste kvalitet til aften og frokost i Roskilde. Vi tilbyder et bredt sortiment af indiske retter, så ingen skal gå sultne fra bordet. Vores kokke og tjenere står klar til at byde jer velkommen og sikre, at I får en mindeværdig stund i selskab med lækker indisk mad på vores indiske restaurant i Roskilde.
Læs også hvordan India Royale bliver anbefalet af flere lokale byguides over Roskilde, blandt andet Mooly, som har lækre opskrifter og anmelder de bedste frokost og aftensteder i byen.

Vi bliver blandt andet nævnt her

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

India Royale City

Store Kongensgade 44, 1264

namaste Kajen

Kalvebod Brygge 59, København V