Indisk restaurant i København | Smagfuld indisk mad

Vi glæder os til at byde dig velkommen i hyggelige og autentiske omgivelser.

Varme krydderier, veltilsmagte saucer og råvarer i høj kvalitet. Hvem har ikke en lille forkærlighed for indiske retter? Indien er kommet til København og er bestemt kommet for at blive.

Indisk restaurant i København

Indisk restaurant i København

Varme krydderier, veltilsmagte saucer og råvarer i høj kvalitet. Hvem har ikke en lille forkærlighed for indiske retter? Indien er kommet til København og er bestemt kommet for at blive.

Drøm dig væk med en enkelt bid og mærk varmen fra krydderierne. Vi tilbyder nemlig traditionelle velkendte nordindiske retter hos India Royale – alle ugens dage. I vores restaurant i København byder vi dig indenfor til en autentisk smagsoplevelse, som vi lover aldrig vil skuffe dig. Oplevelsen vil kun give dig smag på mere.

Du har muligheden for at svinge forbi vores indiske restaurant i København og opleve maden serveret i de rette indiske rammer eller for at bestille retterne hjem til dig selv. Book dit bord allerede i dag hos en af vores enestående indiske restauranter, eller hvis du er på farten, tag din yndlyngsret med hjem eller slå dig ned på dit favoritspot i København.

Sulten på stemning og autenticitet?


Vi formår at fremhæve den komplekse smag på simpel vis hos vores indiske restauranter i København. Her finder du alle de traditionelle kendinge. Vores menukort rummer nemlig alt fra den populære Tikka Masala til den trekantede krydrede Samosa og alt med en Mango Lassi ved siden.

Lad dine øjne fristes af retterne på kortet og efterfølgende lad dine smagsløg tage dig med på en rejse ind i de små indiske gader. Hos vores indiske restaurant i København er krydderier, atmosfære og stemning i højsædet. Kom forbi og få serveret din yndlings sauce i den lille sølv- og kobberskål og oplev det på egen krop.

Du vil ikke kun opleve stemningen og smagen i den indiske restaurant i København, men også i resten af Danmark. Vores indiske restaurant og stemning er udover København at finde i; Lyngby, Hellerup, Roskilde og Esbjerg.

Indisk restaurant med kvalitet til god pris i København

Vores team er alle med til at skabe den mest unikke oplevelse for dig som gæst. Køkkenet er sammensat af kompetente folk, som alle har rødder i Indien. Den kulturelle og ægte oplevelse i maden kommer derfor fra hjertet af en som på nærmeste hold kender de krydrede sammensætninger. Vi har stort fokus på, at vores mad er lavet fra bunden med råvarer af høj kvalitet, og du er derfor lovet en kulinarisk oplevelse på en indisk restaurant i København.

Hele smagsoplevelsen bliver serveret med et moderne twist i både lokaler og smag. Så grib din nærmeste og kig forbi vores indiske restaurant i København. Vi stræber efter at gøre den gastronomiske oplevelse tilgængelig for alle, så vi har sørget for at maden og kvaliteten også er til den gode pris.

Mens du venter på at komme ind forbi, har du mulighed for at følge vores aktivitet både på Instagram og Facebook. Her kan du visuelt drømme dig væk til en skål med et godt glas vin eller en god cocktail over en Butter Chicken. Det kan være, at du allerede på forhånd udpeger dine nye favoritter.

Gavekort til vores indiske restaurant i København

Har du besøgt os og er på ingen måde i tvivl om, at dine nærmeste ikke skal gå glip af denne oplevelse – så har vi den perfekte gave til dig. Du kan købe et gavekort, som ikke kun kan benyttes i København men i alle vores restauranter landet over. Det gør, at din modtager frit kan vælge, hvor vedkommende ønsker at opleve den indiske stemning.

Giv derfor en anderledes oplevelse, hvor din modtager kan få fornøjelsen af at smage sig ind i det nordlige Indien. Indien byder altid på et væld at smagsnuancer og dybe toner, som man bare ikke må gå glip af – specielt ikke i kolde Danmark.

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

Namaste Roskilden

Skomagergade 12, 4000

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900