Take Away Esbjerg

Vi tilbyder dig at få bragt den indiske smagsoplevelse hjem i din spisestue.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

Mandag – fredag kl. 14-22

Lørdag: 12:00  – 22:00

Søndag kl. 14:00-22:00

Adresse

Skolegade 45

6700 Esbjerg

Tlf: 41 41 26 91

take away Esbjerg

Take Away i Esbjerg

Sidder du derhjemme og kan ikke overskue at skulle handle, kokkerere og servere mad? Så kig mod det indiske køkken hos os og lad os hjælpe dig. 

Befinder du dig i Esbjerg og ønsker at pryde dit hjem med den dejlige duft af en god Tikka Masala med tilhørende hvidløgsnaan – så kan vi hjælpe med din take away.

Vores ønske er at bringe det nordindiske køkken hjem til dig, så du altid kan nyde en god Butter Chicken uanset hvor du befinder dig.

Ud over vores fantastiske, autentiske restaurant på Skolegade 45, ønsker vi ligeledes at vores take away kommer på din liste over favoritter i Esbjerg.

Nordindiske retter med kvalitet

Du har mulighed for både at dele og smage en masse retter eller bestille din helt egen servering fyldt med varme krydderier. Vores appetitlige forretter spænder sig bredt over en masse velkendte nordindiske specialiteter – alt fra Samosa til Onion Bhaji Pakora. Vi giver dig gode chancer for at varme ganen op med en smagfuld og intens indisk smag, når du bestiller vores take away i Esbjerg.

Alle vores retter er lavet med kvalitetsråvarer, og vi lægger stor vægt på at frembringe en dyb, velsmagende og krydret smagsoplevelse, hver gang du udforsker vores menu. Hovedretterne emmer af kærlighed til det nordindiske køkken, og du kan allerede fra første bid få følelsen af en traditionel indisk restaurant i New Delhi – uden at bevæge dig ud fra hjemmets trygge rammer.

Det indiske køkken er ligeledes velegnet til dig, der anser dig selv som værende vegetar eller veganer, da adskillige retter laves vegetarisk samt vegansk. Afprøv vores smagfulde Palak Paneer eller Tadka Dal, og mærk hvordan rejselysten spirer i dig. Forkæl derfor dig selv med god vegetarisk take away i Esbjerg.

Prøv vores menuer, som hver eneste måned nøje bliver sammensat af vores kompetente kokke, som alle har rødder til Indien. De tager den indiske kultur med i deres madlavning og kræser for detaljen. Til ‘de små’ har køkkenet sammensat en børnemenu, som imponerer de fleste småfolk med en smagsoplevelse i børnehøjde.

Smagsoplevelse i Esbjerg med take away

De farverige indbydende retter kan give din hverdagsaften et ekstra touch. Din yndlings take away i Esbjerg er ikke langt væk. Vi sikrer dig god kvalitet til billig pris, da vi bestræber os efter, at alle kan være med og har mulighed for den gode indiske smagsoplevelse.

Med vores take away i Esbjerg kan du smage indiske retter lavet fra bunden med naanbrød eller andre sprøde starters, som du kan dyppe i din yndlingssauce. Del oplevelsen med dine nære derhjemme og skab rammerne for en god aften i Esbjerg med take away fra India Royale.

Du er sikret gode konsistenser, krydrede smage og traditionelle dufte. Skyl hele oplevelsen og den krydrede smag ned med den traditionelle fyldige Mango Lassi. Alt i alt håber vi på, at du vil gøre dig selv den store tjeneste og prøve indisk take away i Esbjerg – du vil ikke fortryde dit valg.

Find os i byensguide.dk eller læs om os i dette medie, eller her

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

India Royale City

Store Kongensgade 44, 1264

namaste Kajen

Kalvebod Brygge 59, København V