Indisk restaurant City

Oplev autentisk indisk mad i hjertet af København K

Se vores anmeldelser

Søger du en autentisk indisk smagsoplevelse i København? Så besøg India Royale på Store Kongensgade lige ved Kongens Nytorv og Amalienborg! Vi tilbyder et bredt udvalg af traditionelle nordindiske retter lavet med friske råvarer og krydderier af høj kvalitet.

Åbningstider

Vi har åben alle dage 

Søndag – Torsdag kl. 16:00-22:00

Fredag: 16:00  – 23:00

Lørdag kl. 16:00-23:00

(Køkkenet lukker kl. 21:30)

Kontakt

Telefon: (+45) 4541 4042

Indisk restaurant Lyngby

En smagfuld oase i hjertet af København

Uanset om du ønsker en romantisk aften for to, en hyggelig aften med venner og familie eller en hurtig frokostpause, er India Royale det perfekte valg. Vores restaurant tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære, perfekt til at nyde et lækkert måltid i smukke omgivelser. Efter en middag hos India Royale kan du tage en slentretur langs Kongens Nytorv og beundre de historiske bygninger. Besøg Amalienborg Slot og se vagtskiftet, eller tag en tur i Rosenborg Have og nyd den friske luft. 

Autentisk indisk mad i hjertet af København

Hos India Royale er vores fokus altid på kvalitet og smag. Alle vores indiske retter er derfor tilberedt fra bunden, og menukortet bygget op omkring de bedste råvarer på markedet. 

Et besøg værd 

Hos India Royale i København K er vores fokus altid på at levere en uovertruffen smagsoplevelse. Alle vores indiske retter tilberedes fra bunden med de bedste råvarer på markedet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på en autentisk og lækker middag. Nyd smagen og duften af de varme krydderier fra Indien i vores autentiske retter som Chicken Tikka Masala, Butter Chicken eller vores vegetariske retter som Aloo Gobi Matar. Hvad end du er til smagen af hvidløg, smør, kartoffel eller noget helt fjerde, byder vores indiske restaurant på et væld af forskellige naan. Der er med sikkerhed derfor også noget for din smag. Også som take away. Skal tørsten slukkes kan du prøve vores traditionelle indiske yoghurtdrik, Lassi, der fås i tre smagsvarianter. Du kan også nyde vores klassiske cocktail med et twist, hvor vi altid sørger for at kæle for detaljerne.

Ses vi?

Er du på udkig efter din næste gastronomiske smagsoplevelse i det nordindiske køkken, er vores indiske restaurant i København et godt bud. Besøg India Royale, hvor vi altid har fokus på detaljen og tilbyder et bredt sortiment af autentiske, indiske retter. Vores kokke og tjenere står klar til at byde dig velkommen indenfor. Vi glæder os til at se dig på vores indiske restaurant i København. Book bord før eller bestil take away.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

India Royale City

Store Kongensgade 44, 1264

namaste Kajen

Kalvebod Brygge 59, København V