Spisesteder Lyngby - Spis autentisk indisk hos India Royale

Søger du nye spisesteder Lyngby til en hyggelig aften med lækker mad, er India Royale et oplagt sted at besøge. Vores restaurant serverer autentisk indisk mad lavet på kærlighed, og der er garanti for eksotiske krydderier og velsmag.

take away Esbjerg

En cuisine, der overrasker

Indisk mad er kendt og elsket af mange, og det er ikke uden god grund. Denne cuisine byder på en smagseksplosion af krydderier, urter og lækre saucer, som er svære at gøre kunsten efter derhjemme.

Leder du efter spisesteder Lyngby, hvor du er sikret et spændende og autentisk måltid, byder vores menukort på et hav af muligheder. Især Tikka Masala og Butter Chicken er et hit hos vores gæster, men vores menukort byder på flere overraskelser, du ikke vil gå glip af. 

Prøv retter med lam i spinat eller vores lækre kylling i krydret sauce, drik en mango lassi og nyd et lunt og saftigt naan med hvidløg. Hos India Royale er hygge og velsmag altid i højsædet, og der er plads til hele familien.

Prøv anderledes spisesteder Lyngby

Har du ikke besøgt vores indiske restaurant eller fået mad med hjem endnu, er det på høje tid. Vores hyggelige restauranter byder på retter lavet fra bunden, som tager dig med på en rejse til varmere himmelstrøg. 

Alle råvarer er nøje udvalgt for at give den bedste smagsoplevelse, som det nordindiske køkken er så kendt for. Vi ønsker at give vores gæster en autentisk spiseoplevelse, hvor alle sanser kommer i spil, og hvor man får lyst til at slikke fingrene rene for krydret sauce og naan – præcis som i Indien.

Find os flere steder

Er der for langt til spisesteder Lyngby finder du vores hyggelige restauranter fire steder i landet, herunder Esbjerg, Hellerup og Roskilde . Kom forbi til et autentisk nordindisk måltid, du vil drømme om længe efter.

Restaurant-menu

Hvis du vil nyde maden hos os.

Take Away-menu

Hvis du vil nyde maden derhjemme.

India Royale Lyngby

Lyngby Hovedgade 51, 2800 

India Royale Esbjerg

Skolegade 45, 6700

Namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000

namaste Hellerup

Strandvejen 132A, 2900

namaste Kajen Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59 København